Regisztráció
Felhasználónév:
Jelszó:
Jelszó újra:

Általános Szerződési Feltételek

Az Öko-Zala Szoc. Szöv. által üzemeltetett hírlevél szolgáltatást (www.ingyenhirlevel.hu) mindenki kizárólag a jelenleg hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően, saját felelősségére használhatja díjmentesen.

Törvényi előírás: Csakis kizárólag olyan embereknek küldhető hírlevél, akik előzőleg belegyezésüket adták a hírlevél fogadására. Az ingyenhirlevel.hu rendszere ezt automatikusan elvégzi. Kiküld egy e-mailt, amiben tájékoztatást kap az olvasó, hogy jelentkezett a hírlevélre, és erősítse meg, vagy törölje a jelentkezést.

Erotikus tatalmú hírlevél kiküldése akkor tehető meg, ha erről előzőekben az olvasó tájékoztatást kapott és ő ebbe beleegyezését adta, valamint elmúlt 18 éves.

A hírlevél küldő rendszer felhasználója elfogadja, hogy az NetBlaze Group Szoc. Szöv. (mint szolgáltató) a hírlevél aljára "hírdetést" helyezhet el.

Fontos! A hírlevelek a felhasználó nevével és e-mail címével jutnak el a hírlevél olvasókhoz.

Az importálásra feltöltött dokumentumban az email címek mennyisége minimum 100, maximum 10.000 db lehet alkalmanként.

Amennyiben a felhasználó igénybe kíván venni a díjköteles szolgáltatásokat is az ingyenesen felül, a szolgáltatás csak akkor aktiválódik, amikor a díj a Öko-Zala Szoc. Szöv. által megadott bankszámlaszámra jóváíródott.

Az Általános Szerződési Feltételek megszegése automatikusan kizárást vonhat maga után.